Admin sherlock Opublikowano 20 Lipca 2017 Admin Opublikowano 20 Lipca 2017 Denon DR-M44 Dane techniczne: Type: 3-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Heads: 1 x combination record/playback, 1 x erase Motor: 1 x capstan, 1 x reel, 1 x actuator Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C Frequency Response: 30Hz to 20kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 73dB (dolby C) Wow and Flutter: 0.035% Total Harmonic Distortion: 3% Input: 77.5mV (line) Output: 0.775V (line) Dimensions: 434 x 115 x 286mm Weight: 6.3kg Decka kupiłem od Kolegi. Jeszcze do mnie nie dojechał a juz "przypadkiem" trafiła mi się wersja z HX Pro, tyle że czarna. Zamieszczam mix zdjęć: moich i poprzedniego właściciela. Zanim otrzymałem sprzęt dostałem mnóstwo wyraźnych zdjęć. Nie kupowałem sprzętu w standardzie "allegrowy kot w worku" Przyjechał zapakowany "pancernie". Początkowo sądziłem, że to dostawa od "szczeciniaków", którzy znacznie podnieśli poziom pakowania wysyłek. Penetracja zawartości paczki rozwiała nadzieje na zanik "szczecińskiego syndromu". Deck zapakowany jak na jednym ze zdjęć dotarł bezpiecznie cały i nieuszkodzony. Przetrzepałem całą paczkę, ale kasety ze zdjęć w niej nie było. Musiała wypaść po drodze
artekk Opublikowano 20 Lipca 2017 Opublikowano 20 Lipca 2017 Hmm, jakbym już gdzieś go widział... Ładny, ładny
Admin sherlock Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Admin Opublikowano 20 Lipca 2017 dzisiejsza autopsja: Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.