Admin sherlock Opublikowano 20 Czerwca 2018 Admin Opublikowano 20 Czerwca 2018 Onkyo TA-2060 Dane techniczne: Type: 3-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.8 cm/s Heads: 1 x combination record/playback, 1 x erase Motor: 1 x DD, 1 x DC Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B Frequency Response: 20Hz to 21kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 65dB (dolby B) Wow and Flutter: 0.04% Input: 50mV (line), 0.3mV (mic) Output: 1.1V (line) Semiconductors: 74 x transistors, 49 x diodes, 16 x IC, 9 x LED Dimensions: 418 x 120 x 330mm Weight: 6.5kg Year: 1981 źródło:hifiengine.com "Tradycyjnie" niesprawny. Po włączeniu napęd capstanu był w zasadzie martwy. Delikatna "pomoc" palcem i niemrawo ruszył. Na razie PowerOff i mechanizm powędruje do czyszczenia i smarowania. W środku było sporo kurzu. Prawdę mówiąc aż tyle nie spodziewałem się. Na chwilę obecną PLAY załącza się i idzie ale prawy talerzyk nie nawija tasmy. Przewijanie równiez załacza się lecz ruchu taśmy brak. Jak na razie nie wygląda to źle. 1
siwy Opublikowano 20 Czerwca 2018 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Bardzo ładny deck, takie mi się podobają, czyli następny biedak dostanie nowe życie
audiotone Opublikowano 20 Czerwca 2018 Opublikowano 20 Czerwca 2018 O i jest magnetofon z Dolby HX ..... Ładne ONKYO Andrzeju, nie pozostaje mi nic tylko pogratulować kolejnego ciekawego magnetofonu.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
service manual / instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.