Admin sherlock Opublikowano 6 Lipca 2018 Admin Opublikowano 6 Lipca 2018 Nie mogłem i nie potrafiłem oprzeć się pokusie zakupienia tej książki. Jako fan Republiki i Ciechowskiego musiałem ją mieć. Ponad 600 stron do przeczytania. Twarda okładka. Obowiązkowa pozycja dla każdego peppers'a. 1
Admin sherlock Opublikowano 7 Lipca 2018 Autor Admin Opublikowano 7 Lipca 2018 No cóż ... mogę być samotnym jeźdźcem w bibliotece Kolejna pozycja książkowa warta polecenia i do kupienia w księgarniach : Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto 1
audiotone Opublikowano 7 Lipca 2018 Opublikowano 7 Lipca 2018 Spoiler Przykro mi się przyznać ale ja ostatnio nic nie czytam . Ale to nie oznacza że nie umiem czytać .
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.