jmaciek Opublikowano 19 Lipca 2018 Opublikowano 19 Lipca 2018 Mam pytanie do kolegów którym nie straszne jest czytanie schematów urządzeń elektronicznych czy by pomogli mi rozszyfrować i zinterpretować znaczenie akronimu (?) czy skrótu (?) VCA i VEA. Co to jest? Jakie ma wartości? Czy jest podane w instrukcji czy na schemacie a ja tego po prostu nie widzę? Czy może jest to 'oczywista oczywistość' i wszyscy siedzący w temacie wiedzą o co chodzi? Pewnie tak... Poniżej fragmenty instrukcji w której występuja te oznaczenia (pewnie nie jest to ważne ale to pioneer 777). Resztki inteligencji i google prowadzą w tajniki zasilania symetrycznego ale to wszystko co mogę sam wymyśleć a i tak pewno pobiegłem nie w tą stronę co trzeba...
Admin sherlock Opublikowano 19 Lipca 2018 Admin Opublikowano 19 Lipca 2018 VCA +9,5V względem masy VEA -9,5V względem masy Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
jmaciek Opublikowano 19 Lipca 2018 Autor Opublikowano 19 Lipca 2018 Wiedziałem, wiedziałem, wiedziałem że gdzieś to tam jest tylko jak zwykle ja tego nie widzę :-). Dzięki! M.
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.