ArturP Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 Kilka dni temu z przyzwyczajenia oglądałem oferty na All......... . I wyoglądałem taki sprzęcior, ale pomyślałem sobie "o dokładnie taki jak mój". Ale chwila gdzie on jest ?, dwa dni szukania w pudełkach ze starym sprzętem i go odnalazłem w czeluściach ostatniego, największego. Jest to reporterski nagrywacz i odtwarzacz *.mp3 i *.wav, rok produkcji 2002/06. Nagrywać może w kilku trybach, a po zastosowaniu odpowiedniej pojemności karty jest w stanie nagrać do 6 godzin w najlepszej jakości. Ma USB i sam się instaluje w systemie, od W98/32b począwszy na W7/64b skończywszy. . Nawet nie pamiętam ile go mam, ale na tyle długo, że dopiero aukcja mi przypomniała o nim. Odłożyłem go na korzyść Esi ESP1010e, zero przenośności, ale za to 8 wejść/wyjść symetrycznych. U mnie współpracował z różnymi mikrofonami pojemnościowymi i dynamicznymi, między innymi SE X1, Sennheiser MKH-406T, Shure SM-57, Shure PGA58. Dwa pierwsze u mnie na stałe, do zgonu, dwa ostatnie poszły do ludzi. W każdym razie sprawdził się z różnymi i z klasą sobie poradził. Dźwięk z niego dobry, na poziomie dobrych kaseciaków z manierą japońską, bo w Japonii robiony. Narazie tyle i aż tyle, po tylu latach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin sherlock Posted July 26, 2018 Admin Share Posted July 26, 2018 Czy można prosić o lepsze zdjęcia? Tzn sprzęt w pionie i tło mogło by być jakieś inne. Lampę bym wyłączył i chyba najlepiej blisko okna cyknąć fotki frontu i boków (gniazda). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts