Admin sherlock Opublikowano 29 Lipca 2018 Admin Opublikowano 29 Lipca 2018 Telefunken RR 200 Amplituner niemieckiej firmy dobrze znanej miłośnikom sprzętu audio. Kupiłem go "do kompletu" z posiadanym juz deckiem RC 300. Wizualnie jak widać. Niespecjalnie czysty, ale wzorniczo jest O.K. Jest dość duży i ciężki. Zupełnie jak deck i to dobrze skoro będzie posadowiony na kaseciaku. Kolorystycznie to był srebrny. Był bo obecnie jest w kolorze... . bardzo zresztą modnym ...., który ja nazwałem tabaco vintage Powyżej zdjęcia z nie do końca usuniętym nalotem. Poniżej po pełnym SPA w mojej pracowni. 1
audiotone Opublikowano 29 Lipca 2018 Opublikowano 29 Lipca 2018 Ładna prosta konstrukcja. A kolor " tabaco vintage " jest kolorem bardzo pożądanym bo to prawie jak " champagne " taki kolor miał np. DENON w swoich klockach. Daj Andrzeju troszkę środka .
Admin sherlock Opublikowano 29 Lipca 2018 Autor Admin Opublikowano 29 Lipca 2018 Jest i środek: Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.