siwy Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Panowie, znajomy ma tego szpulaka i ma z nim problem, po jakimś czasie odtwarzania przepala się bezpiecznik w obwodzie od zasilania panelu z klawiszami i podświetlenia. Po wymianie bezpiecznika, znowu trochę pogra i to samo, gdzie szukać przyczyny awarii ? Szczerze mówiąc ma zamiar się go pozbyć, a ja zastanawiam się czy go przygarnąć, jest na pewno do przeglądu, tylko zastanawiam się, czy się w to pakować, bo nie wiadomo co zastanę w środku stan wizualny bardzo ładny, ma go od pewnego czasu i chciał go oddać do przeglądu, ale zaczyna się wahać. Co o tym myślicie ?
Admin sherlock Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Admin Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Z mojego punktu widzenia ma wadę, która jednocześnie jest zaletą - jest na małe szpulki. Nie zawsze mam czas siedzieć i słuchać jednej strony szpuli ponad 3h. Na małej szpulce dałbym jeden album na stronę i tyle by chyba wystarczyło. Fajna funkcja to rewers. Staję się po trochu coraz bardziej leniwy.
siwy Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2018 A co może być przyczyną awarii, którą opisałem, podejrzewam, że nie łatwo na to odpowiedzieć, ale może tak w przybliżeniu potraficie podpowiedzieć i tak, jeśli podejmę decyzję o kupnie, to pójdzie do całego przeglądu, jeśli chodzi o stronę elektroniki, mechanikę spróbuję ogarnąć sam.
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.