kefas Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 Optonica RT-5200 Dane techniczne Typ: 2-głowicowy, pojedynczy, kompaktowy magnetofon kasetowy System śledzenia: 4-ścieżkowe, 2-kanałowe stereo Prędkość taśmy: 4,75 cm / s Głowice: 1 x nagrywanie / odtwarzanie, 1 x kasowanie Typ taśmy: typ I, FeCr, CrO2, Metal Redukcja szumów: B Pasmo przenoszenia: 40 Hz do 17 kHz (taśma metalowa) Stosunek sygnału do szumu: 66dB (dolby B) Wow i Flutter: 0.18% Wejście: 50mV (linia), 0,2mV (mikrofon) Wyjście: 0,71 V (linia) Półprzewodniki: 7 x IC, 55 x tranzystory, 34 x diody, 4 x LED Wymiary: 430 x 95 x 320 mm Waga: 5,8 kg Rok: 1981 Kilka fotek: ...i środek Nie spodziewałem się niczego dobrego po tym Deck'u, ale... no, gra i nagrywa nie źle lubi Basf'y więc jest OK 1
Admin sherlock Opublikowano 22 Lutego 2018 Admin Opublikowano 22 Lutego 2018 Mam jedną Optonicę i nad tym ubolewam. Fajne decki. Wyższe modele mogą być ozdobą niejednej kolekcji czy salonu. Mógłbyś Piotrze przy okazji dać fotkę Optoniki solo?
dizzyx Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 Ja tam wzmacniacz widzę pod tunerem Nie miałem do czynienia i nie znam totalnie... ale powiem jedno - genialny wyświetlacz...
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.