Ufolew Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Witajcie, Czy ktoś miał do czynienia z tym wzmacniaczem? Mam decka DENON i chciałbym skompletować całość, zastanawiam się też nad PMA1520, ale to już inna cena i chyba z tego powodu wybór padnie na 900V. Mam też kolejny problem, a mianowicie jakie kolumny do takiego wzmacniacza? Czy możecie coś doradzić - jest ogromny wybór w kolumnach, a zupełnie nie wiem w którą stronę szukać. pozdrOOwka Michał
Admin sherlock Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Admin Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Witaj Michale Powiadasz, że masz decka firmy Denon ... ale jaki model? Raczej bardziej pasowałby wzmacniacz z tego samego okresu bo pomijając kwestie wizualne to konstruktorzy starali się dopasować poszczególne klocki swojej produkcji do siebie.
Ufolew Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Cześć Andrzeju, Deck to DR-M30HX - lata 80-te, czyli wizualnie dla mnie odpowiedni(taki kanciak). Wzmacniacz PMA 900V przeraża mnie trochę swoją mocą, bo trzeba będzie szukać kolumn min.120W, ale ma podobno ciekawy przedwzmacniacz gramofonowy - szykuję się też na gramofon np.: DENON DP-35F pozdrOOwka Michał
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.