kefas Opublikowano 5 Września 2018 Opublikowano 5 Września 2018 Specifications Type: 2-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.8 cm/s Heads: 1 x record/playback, 1 x erase Motor: 2 x DC Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C Frequency Response: 20Hz to 16kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 75dB (dolby C) Wow and Flutter: 0.15% Input: 500mV (line) Dimensions: 420 x 118 x 280mm Weight: 5.1kg Year: 1990 Magnetofon gra ale na razie przesłuchałem jedną kasetę więc puki co mogę powiedzieć, że odtwarza jak posłucham inne to coś więcej nabazgrzę. Kilka zdjęć: 3
Admin sherlock Opublikowano 5 Września 2018 Admin Opublikowano 5 Września 2018 Czyżby dzisiaj był "Dzień Marantz'a" na forum Piotrze? To już dzisiaj drugi i na dodatek jednego użytkownika. Mechanizm taki sam jak w 53'ójce, ale elektronika wygląda na lepszej jakości.
kefas Opublikowano 5 Września 2018 Autor Opublikowano 5 Września 2018 Takie dwa bidulki leżały a że nie miałem żadnego Marantz'a to żal mi było ich rozdzielać
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.