Moderator Jakub K Opublikowano 24 Września 2018 Moderator Opublikowano 24 Września 2018 Technics RS-TR575 Magnetofon trafił do mnie jak zwykle okazyjnie i jak zwykle zacząłem od demolki. Fajny sprzęt z elektrycznie otwieranymi i zamykanymi kieszeniami, dodatkowo nagrywanie i automatyczna kalibracja na obie kieszenie. Poza tym standard w dwukasetowcach bez zbędnych wodotrysków. Specyfikacja: Type: auto reverse, double compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.8 cm/s Heads: 2 x record/playback, 2 x erase Motor: 2 x reel, 2 x capstan Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C, HX Pro Frequency Response: 20Hz to 17kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 74dB (dolby C) Wow and Flutter: 0.1% Input: 100mV (line) Output: 0.5V (line) Dimensions: 430 x 136 x 285mm Weight: 4.4kg 5
audiotone Opublikowano 25 Września 2018 Opublikowano 25 Września 2018 Miałem 979 , jest o nim temat. Ale okazał się pomyłką dźwiękową. Nadawał się do przewijania kaset tylko. A jak Twój RS-TR575 brzmi?
Radmar Opublikowano 25 Września 2018 Opublikowano 25 Września 2018 Te "okrąglaki" do mnie nie przemawiały, ale super robota.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
instrukcja użytkownika
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Opublikowane przez sherlock,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.