Ufolew Opublikowano 15 Października 2018 Opublikowano 15 Października 2018 Witajcie, Poszukuje lasera KSS-150A, kupiłem DCD-860 od DENONA i niestety laser do wymiany, czy ktoś może poratować, bądź skierować w odpowiednią stronę? Na aukcji jest, ale mam wątpliwości, czy to oryginał za taką cenę. https://allegro.pl/laser-kss-150a-kss150a-kss-150a-nowy-fv-i7568998548.html pozdrOOwka Michał
maniek34 Opublikowano 15 Października 2018 Opublikowano 15 Października 2018 Jak nowy i działa to brać. Oryginał czy nie według mnie nie ma znaczenia.
Admin sherlock Opublikowano 15 Października 2018 Admin Opublikowano 15 Października 2018 To jest chińska podróba. Jest sporo w sieci głosów, że duża część zakupionych albo nie działa wcale, albo szybko kończy swój żywot. Oryginał jest dostępny i można odróżnić go od podróbki po trzech 'platformach' (biorąc pod uwagę budowę). Zamiennikiem jest KSS-210A Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto oryginał chiński szrot
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.