czarek123 Opublikowano 23 Października 2018 Opublikowano 23 Października 2018 15 godzin temu, rutkose napisał: Rozebrany, wyczyszczony, nasmarowany i chodzi pięknie Przydałoby się teraz go gdzieś wysłać na pomiary i regulacje. Raptem 17 punktów regulacyjnych, brak sprzętu i doświadczenia skutecznie mnie zniechęcają. Polecicie Panowie jakieś miejsca, osoby w Polsce, Anglii, Niemczech? W Polsce jedyny kto przychodzi mi do głowy to Nomos chwalą się profesjonalnym podejściem do audio. Cóż ceny też mają profesjonalne
Admin sherlock Opublikowano 23 Października 2018 Admin Opublikowano 23 Października 2018 42 minuty temu, czarek123 napisał: W Polsce jedyny kto przychodzi mi do głowy to Nomos chwalą się profesjonalnym podejściem do audio. Cóż ceny też mają profesjonalne Wystarczy poszukać w google opinie o tym serwisie by odeszła ochota na kontakty z nimi.
czarek123 Opublikowano 23 Października 2018 Autor Opublikowano 23 Października 2018 21 minut temu, sherlock napisał: Wystarczy poszukać w google opinie o tym serwisie by odeszła ochota na kontakty z nimi. Po rozmowie z jednym z przestawicieli na giełdzie winyli u mnie w mieście odeszła mnie ochota na kontakt z nimi, Pan jest dość antypatyczny. Ale to jedyny serwis który w Polsce przychodzi mi do głowy jeśli chodzi o jakiś tam serwis magnetofonów. Jest jeszcze Pan z Rabki ale nie wiem czy zajmuje się serwisem dla kogoś.
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.