Radmar Opublikowano 27 Października 2018 Opublikowano 27 Października 2018 Pioneer DT-400 Dane techniczne: Power Requirements: AC 120/220/240 V, 50/60 Hz Display of Time: Digital display of fluorescent display tube system Timer Type: 24-hour type (12-hour display) Sleep Timer Type: ON time duration; 1 to 59 minutes Timer Setting Interval: 1 minute Accuracy of Time: Synchronized with line frequency Accuracy of Timer: ON time accuracy; Delay time to displayed time (Max. +0,02 second) Accuracy od Sleep Time: Delay time for OFF to the preset time; 0 to 1 minute AC Outlet Capacity Power: Total of two AC outlets 500 W max. (inductive load) Power Consumption: 7 W (clock only) Dimensions: 190(W) x 75(H) x 163(D) mm Weight: 1,3 kg źródło: Digital Timer Pioneer DT-400 Operating Instruction Timer zdobyłem świadomie, szukając tego konkretnego modelu jako pasującego do "niebieskiej serii" Pioneera. Bardziej służy oczywiście jako gadżet i typowy zegar, niż jako timer, ale w zestawie - kompletnym zestawie, nie mogło go zabraknąć. Dopełnia całości, ma po prostu wyglądać i tą rolę spełnia znakomicie. Czas odmierza bardzo dokładnie, i przydaje się szczególnie w nocy, kiedy nie trzeba po omacku szukać komórki, żeby zerknąć ile czasu jeszcze mogę pospać. Czy warto było? Mi się podoba, więc było warto. Na koniec jeszcze kilka fotek wnętrza, bo przecież nawet w takim sprzęcie warto zerknąć do środka. 5
mawex9 Opublikowano 27 Października 2018 Opublikowano 27 Października 2018 Dziś zmiana czasu więc będzie okazja powachlować hebelkami... :)))
Admin sherlock Opublikowano 27 Października 2018 Admin Opublikowano 27 Października 2018 2 godziny temu, Radmar napisał: Accuracy of Time: Synchronized with line frequency Czas odmierza bardzo dokładnie, W czasach poprzedniego ustroju nie byłby tak dokładny bo wykorzystuje częstotliwość sieci a ta wtedy była niestabilna. Obecnie jest zupełnie inaczej i tego typuzegary chodzą w miarę porządnie. 2 godziny temu, Radmar napisał: Timer zdobyłem świadomie, szukając tego konkretnego modelu jako pasującego do "niebieskiej serii" Pioneera. Wzorniczo pasuje, ale cokolwiek przykrótki
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.