Precel_Makowy Opublikowano 4 Listopada 2018 Opublikowano 4 Listopada 2018 Cześć. Proszę o przeniesienie do właściwego działu, jeśli to nie jest OK. Plinta do Hitachi PS-38. Klasyczny paździerz albo płyta wiórowa. Pomalowana farbami akrylowymi. Zachciało mi się okleiny w ładnym kolorze. Zmatowiłem farbę i próbowałem nalepić okleinę samoprzylepną meblową, ale poległem. Wyszło syfiasto. Stolarka to nie mój klimat, dlatego poszukuję osoby, której mógłbym zlecić oklejenie obudowy, góra i cztery boki, bez wycinania otworów, za pomocą forniru, okleiny lub czegoś, co będzie udawało drewno w ciemnym raczej kolorze. Osoby, która wykonywała takie prace na drewnianych podstawach gramofonów. Pozdrawiam.
Admin sherlock Opublikowano 4 Listopada 2018 Admin Opublikowano 4 Listopada 2018 Jedyną osobą, która mi przychodzi na myśl to Kasjel. Niestety jakoś nie mam z nim kontaktu. Mało go w sieci a na as nie odpisuje na PM. Mimo to spróbuję napisać w tej sprawie. 1
Precel_Makowy Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Opublikowano 4 Listopada 2018 Dzięki za info. Gdzieś chyba mam namiar mailowy do niego.
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.