audiotone Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Jako że każdy z nas w jakimś stopniu boryka się z brakiem miejsca na swoje naprawy musimy organizować sobie miejsce pracy w najdziwniejszych warunkach (miejscach także). I tutaj w tym temacie będziemy mogli wymieniać swoje doświadczenia i projekty właśnie jeśli chodzi o warsztat i miejsce do napraw naszych pupili. Zapraszam do dyskusji i wyrażania swoich opinii. Na wstępie moich wypocin napisze kilka słów o "swoim warsztacie" (sypialni). Miejsca od zawsze mi brakowało (mieszkam w bloku). A że nie posiadam osobnego pomieszczenia na swoje harce z lutownicą to niedawno za aprobatą mojej ładniejszej połowy dostałem zielone światło na rozpoczęcie modernizacji sypialni.... A że mam urlop do przyszłego tygodnia to mogę coś popracować (także muszę wykonać remont mały łazienki w tym tygodniu). Ale jest, dziś od rana działałem z regałami i wygląda to jak poniżej. Nareszcie moje mierniki będą miały swoje miejsce a nie wszystko na kupie. Jeszcze muszę powiesić z powrotem TV i przytaszczyć komodę na sprzęt audio. Ale jest dużo lepiej. Tak to wyglądało jeszcze do niedawna: A tak prace trwały dziś i efekty poniżej : A to ostatnie zrobione minutę temu : Teraz i tak mam podłączony tylko komp. Musze teraz poprzeciągać zasilanie do mierników i wszystko poukładać tak jak ma być. Ustawić z powrotem szafkę na sprzęt i powiesić tv... I wtedy dopiero mogę powiedzieć że będzie git . Ale juz widzę że będzie zdecydowanie lepiej. Do pełni szczęści a pozostanie mi tylko wymiana blatu na biurku na większy o 10 cm głębszy i 15 cm szerszy. 2 3
siwy Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Same plusy z urlopu, a miał być wypoczynek, a tu znowu robota, ale będziesz miał dużo wygodniej Blat mogę Tobie odstąpić 250x60x4 cm kolorem będzie Ci pasował do sciany nad łóżkiem , pozostałość po biurku Córki leży sobie w boksie na rowery i sam nie wiem po co ? Na razie mogę zapomnieć o miejscu do grzebulebia przy sprzęcie, wszystko robię w pokoju dziennym na ławie i może jak w końcu urządze sypialnię po wyprowadzce Syna to znajdzie się dla mnie kawałek miejsca
Admin sherlock Opublikowano 3 Grudnia 2018 Admin Opublikowano 3 Grudnia 2018 Ciekawa konstrukcja tego regału. Można ustawić półki odpowiednio do wysokości ustawianego sprzętu. Jak z nośnością pojedynczej półki?
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.