audiotone Opublikowano 30 Grudnia 2018 Opublikowano 30 Grudnia 2018 SONY TA-E1000ESD specyfikacja : Wycinek z folderu reklamowego z 1991 roku wersja niemieckojęzyczna : Schemat blokowy : Mój egzemplarz nie jest taki piękny z drewnianymi boczkami - niestety. Jest to wersja bez boczków takie także były w sprzedaży. Jak go kupiłem kilka lat temu przeszedł mały remoncik w zasadzie każdy zimny lut został przejrzany i poprawiony. Wymieniony został także źle pracujący scalak w sekcji układu dźwięku przestrzennego. Ponieważ wariował. Ogólnie przedwzmacniacz pracuje bardzo dobrze i niema z nim żadnych problemów. Posiada spora ilość pętli magnetofonowych czyli 5 sztuk (wliczając wejścia VIDEO), jest także przedwzmacniacz gramofonowy MM. Wyjścia są zdublowane. Mamy także prosty przetwornik AD/DA, wbudowany korektor parametryczny i wiele innych efektów typu (stadion, hala itp) których ja nie używałem. Jako przedwzmacniacz liniowy sprawdza się wyśmienicie. Poniżej już mój egzemplarz : Tył : Pilot: Troszkę wnętrza z netu: Miałem dodać małe video i mi zablokowali, z powodu praw autorskich. A sprzęt jest już porozłączany i leży sobie w szafie i czeka. 3
Admin sherlock Opublikowano 30 Grudnia 2018 Admin Opublikowano 30 Grudnia 2018 Dla wielbicieli kina domowego jak znalazł. Mnie jednak video za bardzo nie kręci. Takiego liniowego chętnie bym przygarnął, zwłaszcza z dobrym pre do gramofonu.
Wyróżniony komentarz audiotone Opublikowano 30 Grudnia 2018 Autor Wyróżniony komentarz Opublikowano 30 Grudnia 2018 Odnośnie pre gramofonowego to gra podejrzewam na poziomie średnim, sam osobiście nie sprawdzałem. Ale są w necie tematy odnośnie modernizacji tego pre MM. I nie tylko pre także wymieniają "opampy" które są w torze audio .
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez ke_raj,
Test przedwzmacniacza ze strony "hifi review"
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Opublikowane przez audiotone,
user manual / instrukcja użytkownika
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Opublikowane przez sherlock,
service manual / instrukcja serwisowa
1 reakcja
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.