Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paluch. Opublikowano 13 Stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 Stycznia 2019 Technics RS-M245X Specifications: Type: 2-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.8 cm/s Heads: 1 x record/playback, 1 x erase Motor: 1 x reel, 1 x capstan Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C, DBX Frequency Response: 20Hz to 20kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 92dB (DBX) Wow and Flutter: 0.045% Input: 60mV (line), 0.25mV (mic) Output: 0.4V (line) Dimensions: 430 x 98 x 273mm Weight: 5.1kg Finish: black, silver Magnetofon Technics RS-M245X został kupiony z przeznaczeniem na części zamienne. Jednak chęć posłuchania dźwięku tego rzadkiego już modelu dwugłowicowego, sprawiła że został on przywrócony do sprawności a był mocno sponiewierany. W zamian RS-M245X oddał to co w muzyce jest ważne, przyjemną dla ucha barwę nie męcząc naszego ślimaka w uchu Ma on to coś, co lubimy w kaseciakach., gra ciepło analogowo pięknie oddając wokal. Na miłośnikach muzyki pop z dużą ilością instrumentów muzycznych, zrobi dobre wrażenie, każdy z instrumentów słychać doskonale. Na mnie zrobił bardzo pozytywne wrażenie, więc nie ma mowy aby poszedł na części. 1 5
paluch. Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto 1
Admin sherlock Opublikowano 13 Stycznia 2019 Admin Opublikowano 13 Stycznia 2019 46 minut temu, paluch. napisał: Na mnie zrobił bardzo pozytywne wrażenie, więc nie ma mowy aby poszedł na części. Jestem ZA a nawet PRZECIW
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Jakub K,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
3 reakcje
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.