flyingcircus Opublikowano 17 Stycznia 2019 Opublikowano 17 Stycznia 2019 SONY WM-DDII Portable Stereo Cassette Player Specifications Body dimensions (WxHxD): 113×90.1×34.2mm Weight (with batteries): 290g Power: 3VDC, from 2 AA batteries, an AC adapter (AC-D2), or from an automobile adapter (DCC-70) Battery life: 3.5 hours using manganese batteries, 7 hours with alkaline batteries Maximum output power: 20 mW +20 mW headphone output Noise reduction: Dolby B Frequency response: 40 ~ 15,000 Hz (when using a metal cro2 tape) Headphone Accessories: Comes with headphones, microphone. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Moj co prawda nie czerwony, ale tez wygląda ślicznie Co tu dużo pisać, zamiast kilku nowych kaset do mojej kolekcji zrobiłem malutka odskocznie aby kupić to cacko. Jest po wymianie center gear'a i nie słychać charakterystycznych kliknięć. 3
audiotone Opublikowano 17 Stycznia 2019 Opublikowano 17 Stycznia 2019 A to mój, dość bardzo wyeksploatowany bo był używany bardzo często : Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Gdzieś już go pokazywałem ale mi umknęło. 1
flyingcircus Opublikowano 18 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2019 Spoiler 12 godzin temu, audiotone napisał: Gdzieś już go pokazywałem ale mi umknęło. Przypomnialo mi sie rowniez gdzie... na audiohobby 12 godzin temu, audiotone napisał: A to mój, dość bardzo wyeksploatowany bo był używany bardzo często : Tak, po pokrowcu widac
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez ke_raj,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.