nano Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 prostowanie panela z aluminioweji blachy w takim stanie przyslano mi tapedecka -- dostal strzal w dziesiatke klapa byla z lewej strony pare mm przesunieta okazalo sie pozniej, ze panel / obudowa tez wrrrrr
nano Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Opublikowano 7 Lipca 2017 wybudowujemy caly przod w tym wypadku aluminium wkladamy wsio przy 220 st do cieplego pieca w kuchni na 10 min / 15 min element :-) trze troche eksperymentowac trza miec wyczucie to nie takie proste i na stole mlotkiem gumowym obwinietym w np. scierke prostujemy stukamy przyciskamy itd UWAGA NA PLACE WSIO JEST WRZACE efekt Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Admin sherlock Opublikowano 7 Lipca 2017 Admin Opublikowano 7 Lipca 2017 Mam Lux'a 24 z niezłym "strzałem". Początkowo to miał byś dawcą (te słynne złote boczki czy wstawki jak kto woli), ale okazało się, że deck jest całkowicie sprawny i tylko wizualnie niedomaga. Potrenuję ten "myk" na tym właśnie decku. Jak się nie uda to strata w sumie żadna.
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.