nano Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 Onkyo TA-2640 pare fotke, ocalaly sam nie wiem dlaczego,pamietam tylko ze ten deck mial na serio fajny dzwiek jak na autoreverse dzialal bardzo sprawnie dosc dobrze skonstruowany,mozna bylo wlaczac i sluchac muze !!
nano Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
MamutDK Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Rozglądam się powoli za magnetofonem z autorewersem, ale za rozsądną kasę. Piszesz, że gra on znośnie, więc trzeba będzie poszukać. Nie przepadam za kopiarkami, są może bardziej racjonalne, ale nie dla mnie. Mam tylko jedną, ale tylko dlatego, że polecał mi ją Kasjel z AS. Nie posiada autorewersu .
Rekomendowane odpowiedzi