nano Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 Sony TC-RX55 najgorszy sony jaki mialem nie mam pojecia co to za bedziew byl az mnie rzucilo jak moje fotki zobaczylem
nano Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Opublikowano 7 Lipca 2017 cd musilam pokleic pare plastikowych badziewow ech glosny jak diabli bezposrednio mechanizm przykrecony do podloza drgania calego decka ktore nie da sie wykluczyc waga z 400 gramow he he he he okropienistwo dzialac na koncu dzialal ale przy obrocie glowicy wstrzaz muzgu to malo powiedziane to jakby stuk pozniej w wiadrze z cyku ktos jeszcze metolowa palka pokrecil sobie o scianki a na koncu jka sie myslalo uff pyk ! noz w placach bo magnetofon sie rusza trza bylo go obciazyc ksiazkami !! Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Admin sherlock Opublikowano 7 Lipca 2017 Admin Opublikowano 7 Lipca 2017 To nie będzie czasem ten? Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez ke_raj,
Instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez Jakub K
1 reakcja
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.