Admin sherlock Opublikowano 18 Czerwca 2017 Admin Opublikowano 18 Czerwca 2017 DENON DRM-710 Denon DRM-710 - trójgłowicowy deck produkcji japońskiej. 3 silniki i dwa wałki. Dolby B,C, HX Pro. Fotka zapożyczona z netu gdyż mój egzemplarz w negliżu i zdekapitowany. No i ja nie potrafię tak ładnie robić zdjęć i sprzęt do fotografowania jakiś taki mało profesjonalny mam. Dane techniczne: Type: 3-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.8 cm/s Heads: 1 x combination record/playback, 1 x erase Motor: 1 x capstan, 1 x reel, 1 x actuator Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C, HX Pro Frequency Response: 20Hz to 20kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 75dB (dolby C) Wow and Flutter: 0.038% Input: 80mV (line) Output: 0.62V (line) Dimensions: 434 x 124 x 275mm Weight: 4.2kg Udało się doczyścić przedni panel. Wygląda całkiem dobrze biorąc pod uwagę jego stan po wypakowaniu decka. W środku nie taka "audiofilska pustka", ale też i nie ma nafaszerowania elektroniką. Mechanizm ALPS'a od frontu i "od zaplecza".
Admin sherlock Opublikowano 21 Lipca 2017 Autor Admin Opublikowano 21 Lipca 2017 cd. Panel metalowy, kieszeń z tworzywa. Jakaś taka rachityczna, delikatna i aż strach ja zdejmować czy wręcz dotykać. Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Admin sherlock Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Admin Opublikowano 21 Listopada 2017 Kilka zdjęć w negliżu: Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.