audiotone Opublikowano 12 Lipca 2017 Opublikowano 12 Lipca 2017 JVC TD-V711 Magnetofon kupiłem od kolegi. Dawno temu jak kupował go w sklepie w Niemczech to kosztował 1000DM. Wydał fortunę na ten sprzęt w tamtym okresie . Ja odziedziczyłem go od niego jakieś kilka lat temu. W stanie idealnym. Z drewnianymi boczkami. Sprawował się bardzo dobrze, bardzo cicha mechanika, duże czytelne wskaźniki . Bardzo dobre głowice, oddzielna regulacja azymutu dla każdej z osobna. Nie proponuje kręcić przy nich, bo ustawienie ich prawidłowo to istny koszmar... Dźwiękowo bardzo dobrze, wyśmienity bas, bardzo nisko schodzący. Niestety magnetofonu już nie posiadam, poszedł do kolegi który poszukiwał takowego do całej wieży JVC z tego rocznika. Ale wiem, że cieszy jego także oko i ucho. Trafił w dobre ręce. Poniżej kilka zdjęć z posiadanego kiedyś egzemplarza :
Admin sherlock Opublikowano 13 Lipca 2017 Admin Opublikowano 13 Lipca 2017 Niedawno był taki w ofercie, ale cena trochę odstraszała a i stan jak na taki poziom cenowy nie był zadowalający. Inny znowu egzemplarz miał zdaje się coś z wyświetlaczem, więc ryzyko było zbyt duże.
audiotone Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Na aukcjach ceny są przerażające za TD-V711 . Ale faktem jest, że to bardzo dobrze grająca maszyna . Trzeba będzie się za czymś dobrym z stajni JVC ponownie rozejrzeć .
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Instrukcja serwisowa:Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Instrukcja użytkownika i serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Opublikowane przez sherlock,
test porównawczy w niemieckim AUDIO 2/1989
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.