Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sherlock Opublikowano 13 Marca 2019 Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 Marca 2019 DIORA MDS 432 Dane techniczne: Prędkość przesuwu taśmy: 4,76 cm/s Odchyłka prędkości przesuwu taśmy: ±1,5% Nierównomierność przesuwu taśmy: 0,15% Pasmo przenoszenia (wg DIN): • taśma żelazowa Fe2O3 30÷15000 Hz • taśma chromowa CrO2 30÷16000 Hz • taśma metal 30÷16000 Hz Stosunek sygnał/szum mierzony z filtrem wg CCIR/ARM: 62 dB z włączonym układem redukcji szumów DOLBY B dla taśmy chromowej Czułość z wejścia: • MIKROFON 0,4 mV • RADIO (gniazdo DIN) 0,4 mV/10 kΩ • LINIA 65 mV Napięcie wyjściowe: • RADIO 580 mV ±3 dB • LINIA 580 mV ±3 dB • SŁUCHAWKI 580 mV/400 Ω Czas przesuwu mechanizmu jezdnego: ≤5 s Skuteczność kasowania: 70 db przy f=1 kHz Tłumienie przeniku między kanałami: 40 dB przy f=1 kHz 30 dB w paśmie 500÷6300 Hz Zasilanie: sieć 220 V - 50 Hz Dopuszczalny pobór mocy: ca 35 VA Wymiary: 440×90×260 mm Ciężar: ca 7 kg źródło: unitraklub.pl W końcu znalazłem ten model w dość przyzwoitym stanie. Będzie do kompletu z 4421. Pamiętam tego decka z wizyt u mojego kolegi. Miał całą wieżę i straszni mi się ona podobała. Później ja stałem się właścicielem czarnej 4421 ale mały sentyment do 432 pozostał. 1 5
Radmar Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 W ładnym stanie Ci się trafiła. Rzadko się zdarzają tak dobrze utrzymane. Wersja eksportowa na Francję.
ArturP Opublikowano 14 Marca 2019 Opublikowano 14 Marca 2019 Ty to jesteś Szczęściarz. Handlarze oszaleli z cenami, a Ty tu taki sprzęt, świeżo kupiony prezentujesz. Pewnie jakiś mały kredyt brałeś? Już kiedyś pisałem, mam i ja całą wieżę. Ale w stanie agonalnym, wymagającą wielkiego wkładu pracy. Pewnie będzie to moja ostatnia tytaniczna praca, jakiej kiedyś dokonam. Narazie stoi w garażu, na najwyższej półce i czeka na swoją kolej. Teraz mogę powiedzieć, że mam sprzęt z najwyższej półki .
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez ke_raj,
schemat ideowy
Rekomendacja dodana przez sherlock
1 reakcja
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.