audiotone Opublikowano 9 Maja 2019 Opublikowano 9 Maja 2019 AGFA PEM 469 Ostatnio zakupiona taśma w ilości trzech sztuk. Numeracja prowadzi nas do taśm typu BASF PEM468: https://forum.stereo-hifi.com/topic/479-basf-pem468/ I nie mylimy się twierdząc że taśma jest prawie identyczna jak model BASF PEM468. Różnica jest tylko w dacie produkcji PEM469 była produkowana w latach 1984-1990. Poniżej taśmy które zakupiłem. Muszą swoje odleżeć i pójdą do sprawdzenia. 1 2
ArturP Opublikowano 10 Maja 2019 Opublikowano 10 Maja 2019 Wojciech się zbroi, nadchodzi niezła bitwa . Oczywiście piękne zakupy. A przypadkiem nie dojrzałeś może półcalowych pancake'ów?
audiotone Opublikowano 10 Maja 2019 Autor Opublikowano 10 Maja 2019 3 godziny temu, ArturP napisał: Wojciech się zbroi, nadchodzi niezła bitwa . Oczywiście piękne zakupy Kupuję to co wydaje mi się bardziej "bezpieczne" w zakupach. Ponieważ AGFA lub BASF nie syfią tak bardzo i często nie słychać o takich wypadkach jak taśmy z USA (AMPEX itp...). Uznałem że zakup tego typu taśm będzie bezpieczny. 3 godziny temu, ArturP napisał: A przypadkiem nie dojrzałeś może półcalowych pancake'ów? Arturo pamiętam o Tobie i Twoich pół-calówkach , na chwile obecną mam dla Ciebie tylko dwa te z Q499 co pisałem w temacie o nich w grudniu 2018 roku. Ale cały czas pamiętam.
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.