artart Opublikowano 18 Maja 2019 Opublikowano 18 Maja 2019 To dla odmiany pytanie nie z audio a z video ;) Monitor/TV u córki zrobił "pyk", korki strzeliły no i nie gra. Rozkręciłem z nadzieją, że może tylko jakiś bezpiecznik do wymiany i będzie OK. Ale wygląda, że coś się "popaliło". Płytka zasilania: Sam nie będę grzebał - pytanie do fachowców - czy jest szansa, że tylko te elementy "na szybko" do wymiany, czy mogło coś dalej posiać? Najchętniej do jakiegoś serwisu RTV bym z samą wymontowaną płytką podjechał, żeby na szybko wymienić i jakieś "napięcia posprawdzać". Zakładam, że to jakieś "standardowe" elementy, za jakieś "drobniaki" (większe czy mniejsze) ;) Jakby się okazało, że to jednak coś więcej - np. w płycie głównej, to pewnie naprawiać nie będzie się opłacać.
audiotone Opublikowano 18 Maja 2019 Opublikowano 18 Maja 2019 Z jakiego modelu jest ta przetwornica ?
artart Opublikowano 18 Maja 2019 Autor Opublikowano 18 Maja 2019 Samsung t19c300ew Service manual mogę wrzucić - jeżeli jest sens. Właśnie ściągnąłem.
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.