audiotone Opublikowano 17 Lipca 2017 Opublikowano 17 Lipca 2017 TEAC V-6030S TEAC V-6030S to bardzo dobrze zbudowany magnetofon , młodszy brat 8030S. Pozbawiony napędu bezpośredniego. Reszty nie sprawdzałem , jakie są różnice elektroniczne w torze sygnału . Posiadany kiedyś egzemplarz :
Admin sherlock Opublikowano 17 Lipca 2017 Admin Opublikowano 17 Lipca 2017 8030 to "sejf", ten "młodszy brat" niechaj będzie skarbonką Widać, że współczesna konstrukcja, dość mocno optymalizowana na najkrótszą drogę sygnału. Na dodatek brak "kłębowiska żmij" z lat 70'tych. Proporcje frontu dziwaczne, mógłby być niższy. O tak jak ta wersja poniżej: Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
audiotone Opublikowano 17 Lipca 2017 Autor Opublikowano 17 Lipca 2017 No tak żmij tam nie ujrzysz . Ale wygląd właśnie mi się podobał . Duży masywny, nic plastikowego. Sprawia wrażenie naprawdę bardzo dobre. Z dźwiękiem to rożnie, nie trawił mi basf-ów wcale ale na Sony i TDK grał całkiem ładnie. Ogólnie dobry magnetofon , ale niczym szczególnym się nie wyróżniał dźwiękowo. Może miałem zbyt duże oczekiwania po wyglądzie ...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
service manual / instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.