Admin sherlock Opublikowano 18 Lipca 2017 Admin Opublikowano 18 Lipca 2017 Nikko ND-800 Dane techniczne: Type: 2-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.8 cm/s Heads: 1 x record/playback, 1 x erase Motor: electronically controlled DC Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B Frequency Response: 30Hz to 20kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 72dB (dolby B) Wow and Flutter: 0.05% Dimensions: 440 x 120 x 280mm Weight: 5kg Year: 1981 Wałki są wszędzie. Niedawno za w sumie małe pieniądze kupiłem decka. Jak pisał sprzedawca: odtwarza, tylko gniecie taśmę. To poniżej fotka ukazująca co zobaczyłem jak otworzyłem kieszeń. Oś rolki urwana z całym mocowaniem i urwany kołek ustalający kasetę (po lewej). Cóż ... . Otworzyłem budę i zacząłem wysypywać całą luźną zawartość. Kwota była niewielka, liczyłem się z "kinder niespodzianką", jednakże nie aż taką. Ważne, że wszystkie latające w środku części udało się zebrać w jednym miejscu i złożyłem te "puzzle". A tłumaczeń nie poznałem bo nie chciało mi się pytać.
Admin sherlock Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Admin Opublikowano 18 Lipca 2017 Ciąg dalszy działań na bloku OIOM. Mechanizm Toshiby jak i reszta elektroniki. Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Wskaźnik poziomu, notabene ostatnio popularny bo pionowy, działa bardzo żywo. Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
anxi Opublikowano 15 Stycznia 2018 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Nie no pełen szacun za kawał porządnej roboty! W życiu nie widziałem tak sponiewieranego magnetofonu. Fajnie wygląda. Przypomina mi trochę Kenwoody, trochę Nakamichi. To chyba przez ten pionowy wskaźnik. Ogólnie wygląd ma taki jak rasowy sprzęt z lat 80-tych.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
2 reakcje
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.