flyingcircus Opublikowano 2 Lipca 2019 Opublikowano 2 Lipca 2019 SONY WM-501 Cassette Player 1987 Specification:
flyingcircus Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Opublikowano 2 Lipca 2019 Kolejny do mojej skromnej kolekcji. Zauważyłem ze na niektórych modelach widnieje napis MEGA BASS zamiast DBB (czyli Dynamic Bass Boost). Nazwa zmieniona bo później zmianie nastąpił typ układu? Czy Mega Bass brzmiał lepiej niż DBB? Walkman posiada głowice amorficzna, autorevers, dolby i jest naprawdę małych rozmiarów. Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Powyższe fotki z aukcji na eBayu (po co mam fotografować to samo ) Jeśli użyjemy adapteru DC (zamiast wewnętrznej baterii) oraz pokrowca dedykowanego to możemy korzystać z paluszka AA. Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto 4
flyingcircus Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Opublikowano 2 Lipca 2019 Ale sobie posłuchałem... Dobrze ze pasek to tylko 6.60euro. Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez ke_raj,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.