piwczyk228 Opublikowano 10 Lipca 2019 Opublikowano 10 Lipca 2019 autorem zdjęcia jest @BanalnyX Akai GX-67 Specification: Type: 3-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.76 cm/s Heads: 1 x record, 1 x playback, 1 x erase Motor: 1 x reel, 1 x capstan, 1 x door Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C Frequency Response: 15Hz to 21kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 72dB (dolby C) Wow and Flutter: 0.045% Total Harmonic Distortion: 1.0% Input: 70mV (line) Output: 0.388V (line) Dimensions: 425 x 135 x 351mm Weight: 5.4kg Accessories: remote control Witajcie.Mam problem z wymianą paska głównego w Akai Gx-67.Mechanizm wymontowałem ale nie mam zielonego pojęcia jak dostać się do paska,żeby go wymienić....
kefas Opublikowano 10 Lipca 2019 Opublikowano 10 Lipca 2019 Póki nikt nie podpowie Ci nic mądrzejszego, proponuję robić zdjęcia i rozkręcać po kolei aż będzie do niego dostęp, ja tak robię, zdjęcie przed rozkręceniem części i po jej zdemontowaniu i tak do skutku pożądanego, a składam spoglądając na zdjęcia robione od końca Wtedy wiem którą część zamontować jak pierwszą a którą jako drugą i tak dalej . 1
Admin Wyróżniony komentarz sherlock Opublikowano 10 Lipca 2019 Admin Wyróżniony komentarz Opublikowano 10 Lipca 2019
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
service manual / instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.