G.Moderator justified Opublikowano 5 Sierpnia 2019 G.Moderator Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Multitester: Pomiary: - NPN, PNP, MOSFET N P, JFET - tyrystory, - triaki, - rezystory, - diody, - cewki, - kondensatory Zakres pomiarów: pojemność kondensatorów: 25 pF-100 mF (co 1pF), współczynnika ESR dla pojemności powyżej 2uF, indukcyjność: 0.01 mH (10uF) - 20 Henrów, rezystancja: 0,1 Ohm - 50 MOhm, tranzystory bipolarne pnp/npn: pomiar bety h21e, tranzystory MOSFET kanał n/p, TRIAKI / TYRYSTORY, diody Uf maks. 4,5V, Zasilanie: bateria 9V (bateria nie dołączona). Znikomy pobór prądu w stanie spoczynku: około 20nA w akcji: Nabyłem to cudo celem przyspieszenia diagnostyki. Urządzenie miało pozytywne opinie, polecił mi to kolega zajmujący się naprawą polskich magnetofonów Adam Sosnowski. Cena 90 PLN z przesyłką. 2
audiotone Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Fajny z obudową. Bardzo przydatna rzecz. Takowy polecałem tutaj z przydatna tabelą ESR: Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Bardzo wiele jest wersji tego układu, który jest zbudowany o mikrokontroler Atmel mega 328p. 1
Admin sherlock Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Admin Opublikowano 5 Sierpnia 2019 7 minut temu, audiotone napisał: Takowy polecałem tutaj z przydatna tabelą ESR: Dokładnie. To było chyba ....lata świetlne temu Oj Grzegorz musisz chyba "za karę" pochodzić po działach i przeczytać nie tylko nazwy tematów ale i co ważniejsze (przyklejone) wątki 1
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.