Admin sherlock Opublikowano 20 Lipca 2017 Admin Opublikowano 20 Lipca 2017 Akai GX-32 Dane techniczne: Type: 2-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.76 cm/s Heads: 1 x record/playback, 1 x erase Motor: electronically speed controlled DC Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C Frequency Response: 25Hz to 20kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 74dB (dolby C) Wow and Flutter: 0.05% Total Harmonic Distortion: 0.9% Input: 70mV (line) Output: 0.388V (line) Dimensions: 425 x 112 x 352mm Weight: 5.4kg źródło:hifiengine.com Trochę fotek:
audiotone Opublikowano 20 Lipca 2017 Opublikowano 20 Lipca 2017 Miałem takowego kiedyś bardzo dawno temu jeszcze w Polsce. To był mój pierwszy nowszy Akai , przed nim miałem pożyczonego od kolegi CS-703D . Dźwiękowo niestety nie pamiętam... :-\
Admin sherlock Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Admin Opublikowano 20 Lipca 2017 On 20.07.2017 at 10:35 PM, audiotone said: Miałem takowego kiedyś bardzo dawno temu jeszcze w Polsce. To był mój pierwszy nowszy Akai , przed nim miałem pożyczonego od kolegi CS-703D . Dźwiękowo niestety nie pamiętam... :-\ Jasne wyraźnie brzmienie z tendencją do krzykliwości, szorstkości i metaliczności.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
Opinia czytelników AKAI GX-32 w SAT-AUDIO-VIDEO 1/1993
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.