flyingcircus Opublikowano 6 Września 2019 Opublikowano 6 Września 2019 SONY WM-DD10Walkman Stereo Cassette Player https://www.radiomuseum.org/r/sony_walkman_stereo_cassette_player_wm_dd1.html Specification: Country: Japan Manufacturer / Brand: Sony Corporation; Tokyo Year: 1987 Power type and voltage Batteries / addl. power jack / 2 x 1,5 / 3 Volt Loudspeaker: For headphones or amp. Material: Metal case Shape: Very small Portable or Pocket-Set (Handheld) < 8 inch. Dimensions: (WHD) 81.2 x 119 x 36.5 mm / 3.2 x 4.7 x 1.4 inch Net weight: (2.2 lb = 1 kg) 0.235 kg / 0 lb 8.3 oz (0.518 lb) Nie wiedziałem ze Walkman'y tak mnie wkręca. 3
ke_raj Opublikowano 6 Września 2019 Opublikowano 6 Września 2019 No Kolego... Zakręcenie to jedno, ale znaleźć odpowiednie modele w dobrym stanie to już co innego!
Admin sherlock Opublikowano 7 Września 2019 Admin Opublikowano 7 Września 2019 Dnia 6.09.2019 o 12:09, flyingcircus napisał: Nie wiedziałem ze Walkman'y tak mnie wkręca. Chyba wybrałeś wąską "specjalizację" Jest kilka zalet, ale najważniejszą będzie chyba rozmiar tych grajków. Może żona nie zauważy?
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.