Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. audiotone Opublikowano 10 Września 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 Września 2019 Sony TC-K870ES Soniak jak Soniak coś pomiędzy TC-K770ES a TC-K970ES. Ale bodajże najładniejszą ma kieszeń, bo podoba mi się bardziej niż w serii nowszej czyli z cyferką "9" zamiast "7". (modele TC-K790ES, TC-K890ES i TC-K990ES). Zakup był przypadkowy, bo już miałem wcześniej właśnie z tą "9", ale model niższy czyli TC-K790ES. Temat tutaj: https://forum.stereo-hifi.com/topic/109-sony-tc-k790es/?tab=comments#comment-1428 I jakoś nie byłem zwolennikiem tej serii, ale po przeanalizowaniu TH doszedłem do wniosku że warto. Omawiana tutaj 870-tka odtwarza "ponoć" bardzo dobrze, gorzej z nagrywaniem. Jak prawie każdy Soniak z lat 90-tych. Lepiej odtwarza niż nagrywa. A że poczyniłem zakup egzemplarza "uszkodzonego" więc najpierw będzie naprawa a potem dopiero próby i takie tam grzebanie w środku tu i ówdzie. Poniżej dane techniczne z serwisówki: Jest i także parę zdjęć : 1 6
Radmar Opublikowano 10 Września 2019 Opublikowano 10 Września 2019 Czyli będzie się działo. Ale powiem Ci Wojtku, że trafił Ci się tym razem w bardzo ładnym stanie zewnętrznym. Ma tam widać nieliczne ślady użytkowania, ale bardzo zadbany jest trzeba przyznać.
Admin sherlock Opublikowano 10 Września 2019 Admin Opublikowano 10 Września 2019 Bardzo ładny deck. Zwłaszcza z boczkami. Niektórych ucieszy manualna i "pełna" kalibracja.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.