walkerfreeman Opublikowano 16 Września 2019 Opublikowano 16 Września 2019 SHARP RT-1155 Przedstawiam deck o wyjątkowej urodzie SHARP RT-1155. Posiadam dwie sztuki w bardzo ładnym stanie i trzeciego na części (z którego już pobrałem sprzęgło, i idler od przewijania). W obydwu mechanizmy rozbierałem, myłem, smarowałem, wymieniłem paski... Deck posiada wyjątkowo czytelne "wycieraczki" Nawet w nocy dokładnie widać poruszająca się wskazówkę. Posiada również podświetlaną kieszeń. Co do jakości grania... dźwięk wydaje się bardzo pełny, scena duża, zaskakuje i robi na mnie ogromne wrażenie. Słabym punktem tego decka jest koło zębate, w którym po latach rozsypują się zęby. Na zdjęciach widać jak reanimowałem brakujące koło z różnych części (koło zębate + wklejanie tulei). Naprawiałem również odłamany bolec od klapki kieszeni, który zastąpiłem śrubką wkręconą w wyciętą i dopasowaną blachą (od napędu CDROM). Nie mogłem znaleźć w sieci w normalnych pieniądzach małej gumki co przenosi z zamachowego napęd, więc zrobiłem taką gumkę z odciętego wężyka ciśnieniowego LEGO, nie sprawdziło się...bardzo szybko guma od lego zaczęła się wycierać. Ostatecznie zamówiłem drogie na ebayu z Niemieć 2 sztuki "zamiennika" i póki co w obydwu ładnie chodzą... ...jeszcze parę fotek Małe demo jak gra. 2 3
Admin sherlock Opublikowano 16 Września 2019 Admin Opublikowano 16 Września 2019 Bardzo fajny deck. Przymierzałem się kilka razy ale albo był nieciekawy stan, albo zapominałem o aukcji. Przy czym najczęściej zapominałem lub nie słyszałem przypomnienia z telefonu. Bywa. Może kiedyś nabędę.
audiotone Opublikowano 16 Września 2019 Opublikowano 16 Września 2019 Bardzo fajny piekarnik (bardziej opiekacz) od Szarpika.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez ke_raj,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.