Admin sherlock Opublikowano 25 Lipca 2017 Admin Opublikowano 25 Lipca 2017 Akai CS-F11 Dane techniczne: Type: 2-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.76 cm/s Heads: 1 x record/playback, 1 x erase Motor: 1 x reel, 1 x capstan Tape Type: type I, CrO2, Metal Frequency Response: 30Hz to 18kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 70dB (dolby B) Wow and Flutter: 0.04% Total Harmonic Distortion: 0.7% Input: 70mV (line), 0.25mV (mic) Output: 0.41V (line) Dimensions: 440 x 118 x 285mm Weight: 6.8kg
siwy Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Andrzeju jak brzmieniowo wypada ten AKAI
Admin sherlock Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Admin Opublikowano 11 Grudnia 2017 No zagrał. Jakoś nie wyróżnił się z tłumu. W jego dźwięku nie było nic co by mnie przy nim zatrzymało na dłuższą chwilę. Najlepiej jednak przekonaj się o tym osobiście. Nie jest to jakoś przeceniany deck i można go kupić w dobrej cenie. Wariatów z ich chorymi cenami skreślaj w poszukiwaniach od razu. Ja za swojego dałem 1PLN. Twój nabytek może być trochę droższy.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bilcor,
Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Cała tutaj.service manual / instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
1 reakcja
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.