walkerfreeman Opublikowano 30 Października 2019 Opublikowano 30 Października 2019 Sony TC-FX35 Dzisiaj takiego Soniaka przytargałem za 40 pln, zobaczyłem piękno w małych diodach i dużym ich zagęszczeniu we wskaźnikach. Miękki mechanizm, wcale nie startował, ale jak go rozruszałem to wózek z głowicami podniósł się i play z przewijaniem w prawo zaczęło działać. Natomiast lewe nawijanie jest sklejone oryginalnym czyli starym, smarem...bo ledwo co mogę go kręcić palcami. Elektronicznie wszystko sprawne.... a z zewnątrz prawie doskonały stan. Dużą zaletą tego decka jest ogromne okno kieszeni oraz alu front. Mój pierwszy deck SONY i to też było powodem, aby go wziąć i sprawdzić jak "wygodny" będzie w serwisowaniu..... Specifications: Type: 2-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.75 cm/s Heads: 1 x record/playback, 1 x erase Tape Type: type I, FeCr, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C Frequency Response: 30Hz to 16kHz (FeCr tape) Signal to Noise Ratio: 71dB (dolby C) Wow and Flutter: 0.05% Total Harmonic Distortion: 1% Input: 77.5mV (line), 0.25mV (mic) Output: 0.435V (line) Dimensions: 430 x 105 x 275mm Weight: 4.3kg Finish: silver Year: 1984 2
jmaciek Opublikowano 30 Października 2019 Opublikowano 30 Października 2019 Fajny jest - i te duże okno kieszeni kasety!
Admin sherlock Opublikowano 30 Października 2019 Admin Opublikowano 30 Października 2019 Jak za 40 zł to przepłaciłeś Fajne są te soniaki z serii FX. I nieważne czy model wysoki czy niski. Czasem tylko irytują w nich niekonwencjonalne rozwiązania, które po kilkudziesięciu latach potrafią napsuć sporo nerwów.
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.