Niecerkiewny Opublikowano 16 Grudnia 2019 Opublikowano 16 Grudnia 2019 (edytowane) To taka kruszynka wobec modeli z listy na forum, niemniej jest to bardzo tani acz bardzo fajnie brzmiący i do tego dobrze nagrywającym deckiem. Oczywiście jest to moje zdanie. Ten maluszek zaczarował mnie swoją skromną formą i potęgą, którą rozwija po włączeniu. Tak, tak nie jest to wysoka półka, ale na tej swojej robi niezłe zamieszanie... ktoś się nie zgadza - ma prawo, ale będę argumentował. Dla tych mniejszych co nie sięgają rączkami do wyższych półek na prawdę polecam za śmieszne pieniążki fajny deck. PIONEER CT-200 Type: 2-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.76 cm/s Heads: 1 x record/playback, 1 x erase Motor: 1 x DC servo Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B Frequency Response: 20Hz to 18kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 68dB (dolby B) Wow and Flutter: 0.05% Total Harmonic Distortion: 1.2% Input: 50mV (line), 0.3mV (mic) Output: 0.45V (line) Dimensions: 420 x 99 x 327mm Weight: 4.7kg Wewnątrz nie za wiele się dzieje, ale wystarczająco, aby uzyskać to do czego był stworzony. Serwis prosty, łatwy dostęp... Miałem już kilka modeli, zazwyczaj wstawiam gniazdo zasilania, bo nie lubię kabli majtających się z du.y. Często też bywa, że zintegrowane kable RCA są przełamane na granicy obudowy - wtedy wstawiam nowe gniazda RCA i problem jest z bani... Edytowane 16 Grudnia 2019 przez Niecerkiewny 1 1
Admin sherlock Opublikowano 16 Grudnia 2019 Admin Opublikowano 16 Grudnia 2019 Mam z tej serii Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto i Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto . Temu "poskąpiono" wskaźników z droższych modeli ale wskaźniki analogowe też mają swoich fanów. Mechanizm jak w CT-300. Płyta główna ta sama.
ke_raj Opublikowano 5 Czerwca 2020 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Dane techniczne: Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez ke_raj,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.