PioSpec Opublikowano 18 Grudnia 2019 Opublikowano 18 Grudnia 2019 No to dojechał wreszcie TCD 910 Niestety kompletnie zapomniałem, że Norwegia jest poza EU, więc do ceny i tak już astronomicznej doszło 23% vat. Tym samym stał się moim najdroższym kaseciakiem Jak tylko będę mieć trochę czasu to zrobię foty i opisy do działu Tandberg. No i świeża kaseta testowa od Grzegorza przyda się w ustawieniu poprawnych wartości, choć norweg twierdził że maszyna jest po dokładnym czyszczeniu i ustawieniu. 1 1
Admin sherlock Opublikowano 18 Grudnia 2019 Admin Opublikowano 18 Grudnia 2019 3 minuty temu, PioSpec napisał: Norwegia jest poza EU, więc do ceny i tak już astronomicznej doszło 23% vat. Nie rozumiem dlaczego od importu starego sprzętu pobierany jest podatek VAT. Swoją droga to gratulacje zakupu tego cuda bo w takiej kategorii można o tym sprzęcie mówić i pisać.
Moderator Jakub K Opublikowano 18 Grudnia 2019 Moderator Opublikowano 18 Grudnia 2019 (edytowane) Aż mi się w oczach popier..... - widzę podwójnie Chyba muszę zrobić rewolucję w mojej kolekcji bo już coraz mniej rajcuje mnie ilość a coraz bardziej brakuje jakości... . . . . qrde po 15 minutach nadal patrzę Edytowane 18 Grudnia 2019 przez Jakub K
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.