Niecerkiewny Opublikowano 19 Grudnia 2019 Opublikowano 19 Grudnia 2019 (edytowane) Troszkę późniejszy model od 230D i już delikatnie widać księgowych za rogiem, trochę odświeżony design, ale już wykonanie nie jest takie solidne, całość nie jest już tak "sztywna" i solidna jak w poprzednim modelu. Generalnie nie jest źle, nawet miło wygląda. TOSHIBA PC-330 Specification: Tape system: 4-track, two channel stereo Tape speed: 4.75cm/s Record BIAs and erace: 85kHz bias, AC erase Frequency response: 30Hz-16kHz Signal to noise ratio: 57dB without Dolby (improved by5dB at 1kHz and 10dB at 5kHz and above with Dolby) Distortion factor: 0.9% at 0dB at 400Hz Wow and flutter: 0.07% weighted, RMS Inputs: MIC 0.25mV into 600Ohms to 10kOhms Line:100mV into 50kohms line DIN: in/out 40kOhms Output: Line: 0.4mV into 50kOhms Headphones: 0.75W into 8Ohms Dimensions (WHD): 450 x 170 x 350 mm / 17.7 x 6.7 x 13.8 inch Weight: 5kg Miałem dwa egzemplarze tego modelu i w dwóch poległem przy mechanizmie. Nie udało mi się poprawnie uruchomić przewijania kasety do tyłu.... zmieniałem, smarowałem, ustawiałem i nic.... jakby ktoś miał jakiś pomysł proszę o podpowiedź... Edytowane 19 Grudnia 2019 przez Niecerkiewny 1
Admin sherlock Opublikowano 19 Grudnia 2019 Admin Opublikowano 19 Grudnia 2019 18 godzin temu, Niecerkiewny napisał: Generalnie nie jest źle, nawet miło wygląda. Bardzo efektowne wskaźniki. Tu chyba nie przyoszczędzili. Może były tanie
Niecerkiewny Opublikowano 19 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2019 Fakt Vu piękne duże malowane oczy...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
service manual / instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.