Niecerkiewny Opublikowano 19 Grudnia 2019 Opublikowano 19 Grudnia 2019 (edytowane) Strasznie mi się spodobał design okienek VU tego kaseciaka, po prostu niesamowite, Takie szerokie, szersze niż zwyczajowo. Schludny, bez przesady, zrównoważona koncepcja, ciepła i zapraszająca do korzystania lub tez tylko patrzenia... Prześwietliłem foto, może gdzieś znajdę w katalogu lepsze... NEC K315E Specifications Type: 2-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.75 cm/s Heads: 1 x record/playback, 1 x erase Tape Type: type I, FeCr, CrO2 Noise Reduction: B Frequency Response: 30Hz to 16kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 65dB (dolby B) Wow and Flutter: 0.065% Total Harmonic Distortion: 2.0% Input: 60mV (line), 0.3mV (mic) Output: 0.58V (line) Dimensions: 430 x 120 x 210mm Edytowane 19 Grudnia 2019 przez Niecerkiewny 1
Admin sherlock Opublikowano 20 Grudnia 2019 Admin Opublikowano 20 Grudnia 2019 Tak trochę budową przypomina mojego Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto . W dużej mierze płyta główna ma bardzo podobne rozplanowanie elementów.
ke_raj Opublikowano 23 Lutego 2020 Opublikowano 23 Lutego 2020 Więcej danych technicznych. Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
service manual / instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.