Mandragor Opublikowano 19 Stycznia 2020 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Witam serdecznie forumowiczów. To jest mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość. Chciałem przedstawić ostatni nabytek a mianowicie Technics sl-pg 500A. Zakupiłem go na Allegro za śmieszne pieniądze (11,50 zł).Sprzedający twierdził że jest kabel zasilający obcięty i nie wie czy działa. Oczywiście zdziwiony byłem jak napisał że kabel obcięty bo te modele miały wpinany kabel. Sprzęt dotarł podłączyłem i ku mojemu zaskoczeniu działa.Rozebrałem na części pierwsze, wyczyściłem, nasmarowałem i jestem bardzo zadowolony.Bardzo długo polowałem na ten model tylko ze względu na wskaźnik wysterowania i pokrętło JOG. Podstawowe parametry: Format płyty: CD Konwerter cyfrowy: MN6474, 1-bit MASH Mechanizm CD: CDM-4/19 Pasmo przenoszenia: 2 Hz do 20 kHz Zakres dynamiczny: 98dB Stosunek sygnału do szumu: 104dB Całkowite zniekształcenie harmoniczne: 0,003% Wyjście liniowe: 2 V.
Admin sherlock Opublikowano 19 Stycznia 2020 Admin Opublikowano 19 Stycznia 2020 6 minut temu, mandragor napisał: Sprzedający twierdził że jest kabel zasilający obcięty i nie wie czy działa. Oczywiście zdziwiony byłem jak napisał że kabel obcięty bo te modele miały wpinany kabel. Dobre .... bardzo dobre Cena bardzo dobra jak za sprawny odtwarzacz.
G.Moderator justified Opublikowano 19 Stycznia 2020 G.Moderator Opublikowano 19 Stycznia 2020 Za swoj zaplacilem 250PLN. SZACUN :). Bardzo trwały napęd i ładny wyswietlacz. Środek dość skromny jeśli chodzi o yor audio ale posiada wyjscie optyczne więc można go wykorzystać jako transport podlaczajac do wzmaka z własnym przetwornikiem i lepszej jakości torem audio.
Rekomendowane odpowiedzi