Tajniakos Postat Ianuarie 26, 2020 Share Postat Ianuarie 26, 2020 Szukając pasków do mojego D5M postanowiłem poszukać Pana Słowaka od, którego kupiłem komplet ogumienia do D6C. Z przyczyn technicznych, zamiast kontaktować się z nim przez zatokę, znalazłem jego stronę internetową a tam takie cudo. Sony DD series step-by-step repair guide for dummies Na samej stronie poza możliwości kupienia ogumienia bezpośrednio mnóstwo przydatnych informacji. FixYouAudio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
flyingcircus Postat Februarie 27, 2020 Share Postat Februarie 27, 2020 Trafiłem na nią już jakiś czas temu, dobrze opisuje wszystko (właśnie tego artykułu z linku używałem przy zmianie center gear'u w wm-d3) a i osobiście z nim mailowałem w sprawie "kłopotów". Nie dość ze pomaga rozwiązać problem to później się dopytuje czy te jego sugestie się sprawdziły. Polecam. W jego sklepie dużo części zapasowych (nie oryginalnych). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Tajniakos Postat Februarie 28, 2020 Autor Share Postat Februarie 28, 2020 Teraz ogarniam temat baterii do D-Z555 potem w kolejce są klony Mr Speakers Alpha Dog a 3 w kolejce jest D3 Ale będę z nim działał. Szkoda że z czasem tak kiepsko. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum