ssstruna Opublikowano 30 Stycznia 2020 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Cześć, na luzie temat, bez spinania:) Jakich utworów słuchacie gdzie fajnie słychać instrumenty, szczegółowość, dynamikę? Ja mam kolumienki przy kompie oraz mały zestaw stereo w salonie i lubię sobię słuchać na jednym i drugim tego samego i wychwytywać różnice. Przy biurku bardzo dobrze słychać niuanse, natomiast w salonie o wiele lepiej z basem, nie buczy gdy mam głośno i jest taki fajny okrąglutki:), jednak szczegóły trochę się gubią, może to odległość słuchacza od zestawu ma takie znaczenie? Ja np. polecam: Tides From Nebula - The New Delta Fleetwood Mac - The Chain Agnes Obel - The Curse Macie coś podobnego?
martingo Opublikowano 30 Stycznia 2020 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Ja proponuję Julie Cruise - falling oraz Tears For Fears - Sowing The Seeds Of Love chociaż jeszcze wiele by się znalazłoo utworów to też zależy od preferencji każdego.
ssstruna Opublikowano 30 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2020 (edytowane) Twin peaks:) Tears for fears również znam, ciekawostka, że w filmie Donnie Darko leci ich kawałek w jednej scenie, (co prawda head over heels) gdzie również jest sporo fajnej muzyki, polecam soundtrack Edytowane 30 Stycznia 2020 przez ssstruna
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.