flyingcircus Opublikowano 3 Lutego 2020 Opublikowano 3 Lutego 2020 Sony WMD-DT1 Portable DAT Player (1993-94) Service manual we właściwym dziale. Jak do tej pory najmniejszy, najlżejszy, a zarazem najdroższy DAT jakiego posiadam (droższy od TCM-D10 Pro II, chodzi o cenę za jaka kupiłem). Właśnie doszedł, jeszcze zimniutki wiec nie włączam. Na tym odtwarzaczu zakończę kolekcjonowanie Dat'ow bo to te ważniejsze, które chciałem mieć. Brakuje D7 (bo mam D8) oraz PCM-M1 (to taka wersja D10 która tez mam). 1 2
Admin sherlock Opublikowano 3 Lutego 2020 Admin Opublikowano 3 Lutego 2020 Ta złota końcóweczka to mikrofon?
flyingcircus Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Opublikowano 3 Lutego 2020 To jest przejściówka na mini jack (wykonanie przez poprzedniego właściciela). Bo oryginalne sluchawki miały takie coś i były słabej jakości. Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto znalazlem zdjecie originalnych sluchawek. Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez ke_raj,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.