Niecerkiewny Opublikowano 3 Lutego 2020 Opublikowano 3 Lutego 2020 Tak więc leży na stole już pół dnia więc prezentuję na łamach forum.... Fajny wzmak, brzmi jak to NAD, klarownie acz ciepło, sporo dołu... Miałem go podłączonego razem z 3020 tak dla porównania i osobiście nie zauważyłem różni, oba grają bardzo fajnie i przyjemnie... Niemniej 3225 padł i szukam usterki, spalona koncowka w jednym kanale (nie wiem dlaczego), wymieniłem i spaliłem jeszcze więcej, bo zostawiłem smarka z lutu na ścieżce masy z emiterem.... zapłonęło a miało być tak prosto i szybko.... teraz zbieram już wszystko do kupu, dobrze, że miałem części w magicznym kuferku... NAD 3225PE Specifications Power output: 40 watts per channel into 8 Ohms (stereo) Frequency response: 20Hz to 20kHz Total harmonic distortion: 0.03% Damping factor: 40 Input sensitivity: 2.5mV (MM), 160mV (line) Signal to noise ratio: 75dB (MM), 101dB (line) Dimensions: 420 x 80 x 250mm Weight: 5kg Year: 1988 1
Admin sherlock Opublikowano 3 Lutego 2020 Admin Opublikowano 3 Lutego 2020 Korek od butelki po szamponie jako pokrętło głośności .... Dałbyś kilka zdjęć z bliska
Niecerkiewny Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Opublikowano 3 Lutego 2020 hehehe, no NAD albo się podoba, albo mocno nie.... Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
service manual / instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.