ke_raj Opublikowano 10 Lutego 2020 Opublikowano 10 Lutego 2020 Sony TC-K411 Mój pierwszy magnetofon trzygłowicowy. Kupiony około 15 lat temu. Gdy przesyłka dotarła, cieszyłem się nim, jak dziecko super zabawką. Z czasem przyszła kolej na kolejne, lepsze, a ten znalazł innego właściciela. Ale to od niego zaczął się mój powrót do kaset... Zdjęcia mojego (byłego) egzemplarza wykonane 12 lat temu. Dane techniczne (hifiengine.com): Type: 3-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.8 cm/s Heads: 1 x record, 1 x playback, 1 x erase Motor: 1 x reel, 1 x capstan Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C Frequency Response: 30Hz to 19kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 75dB (dolby C) Wow and Flutter: 0.07% Total Harmonic Distortion: 1.5% Input: 160mV (line) Output: 0.5V (line) Dimensions: 430 x 123 x 310mm Weight: 4kg Accessories: optional remote control Year: 1993 3
ke_raj Opublikowano 10 Lutego 2020 Autor Opublikowano 10 Lutego 2020 Magnetofon nie był demon dźwięku, to tania konstrukcja, ale zabawa biasem to było coś, czego wcześniej nie doświadczyłem poza wizytami w warszawskich "nagrywalniach/wypożyczalniach" płyt CD. Szczegółowe dane techniczne: Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Admin sherlock Opublikowano 11 Lutego 2020 Admin Opublikowano 11 Lutego 2020 Jak widać mamy również wersję z Dolby S. Czyli to nie do końca taki słaby model.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez ke_raj,
Instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.