ke_raj Opublikowano 22 Lutego 2020 Opublikowano 22 Lutego 2020 Sony TC-K5 Mój najstarszy obecnie deck i jeden z niewielu w niemal sklepowym stanie wizualnym. Produkowany w latach 1977 - 79. Dane techniczne (hifiengine.com): Type: 2-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.8 cm/s Heads: 1 x record/playback, 1 x erase Tape Type: type I, FeCr, CrO2 Noise Reduction: B Frequency Response: 20Hz to 18kHz (FeCr tape) Signal to Noise Ratio: 64dB (dolby B) Wow and Flutter: 0.05% Total Harmonic Distortion: 1.3% Input: 77.5mV (line), 0.25mV (mic) Output: 0.775V (line) Dimensions: 435 x 145 x 290mm Weight: 6.9kg Instrukcja serwisowa. Szczegółowe dame techniczne: 3
ke_raj Opublikowano 22 Lutego 2020 Autor Opublikowano 22 Lutego 2020 Niestety, podczas testowania doznał usterki mechanizmu, o której pisałem już na forum i czeka na naprawę, za którą boję się wziąć... Żadne zdjęcie (a szczególnie moje) nie odda jednak tego, jak ta kupa aluminium wygląda na żywo!
Admin sherlock Opublikowano 22 Lutego 2020 Admin Opublikowano 22 Lutego 2020 Godzinę temu, ke_raj napisał: Żadne zdjęcie (a szczególnie moje) nie odda jednak tego, jak ta kupa aluminium wygląda na żywo! Mam kilka soniaków z tego okresu i przyznam, że ta kupa aluminium daje się we znaki przy przenoszeniu.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
1 reakcja
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.