flyingcircus Opublikowano 26 Lutego 2020 Opublikowano 26 Lutego 2020 SONY WM-F20FM Stereo Cassette Player Walkman (1983) https://www.radiomuseum.org/r/sony_fm_stereo_cassette_player_walkman_wm_f20.html Country: Japan Manufacturer / Brand: Sony Corporation; Tokyo Year: 1983 ?? Category: Broadcast Receiver - or past WW2 Tuner Main principle Superheterodyne (common) Wave bands FM Broadcast Band Only Details Cassette-Recorder or -Player Power type and voltage Dry Batteries Loudspeaker - For headphones or amp. Power out Model: FM Stereo Cassette Player Walkman WM-F20 - Sony Corporation; Tokyo Material: Modern plastics (no Bakelite or Catalin) Shape :Very small Portable or Pocket-Set (Handheld) < 8 inch. Notes Sony Pocket FM Stereo Cassette Player Model WM-F20. (Walkman). Dolby NR. Made in Japan. Zakupiony niedawno, w opisie ze działa, ale rzeczywistość okazała się inna. Brak życia, nie reaguje po włożeniu baterii, oraz po podłączeniu zasilacza. Dobrze ze polowa kosztów zwrócona, ale tylko dlatego ze założyłem skargę przez PayPala. Trzeba będzie go rozkręcić i zajrzeć, ale po naprawie wm-d3 mam jakaś niechęć i wciąż mną wzdryga (chociaż naprawa zakończyła się sukcesem)
ke_raj Opublikowano 26 Lutego 2020 Opublikowano 26 Lutego 2020 Może wrzucisz link do aukcji? Warto stawiać na piedestale "solidnych" sprzedawców!
Admin sherlock Opublikowano 26 Lutego 2020 Admin Opublikowano 26 Lutego 2020 2 godziny temu, flyingcircus napisał: Dobrze ze polowa kosztów zwrócona, ale tylko dlatego ze założyłem skargę przez PayPala. "Po dobroci" nie chciał?
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.